ALLSÅNG PÅ SKANSEN!

Mia & Klara på allsång på skansen. Mia & Klara, Sandra & Hannah , same shit , different name.




:O


pinsamt, men sant






KÄRLEK :$$$$$$$

no rubrico

vaknade 20 i sju imorse och kunde inte somna om för att det kliade så jävligt på mina ben. död åt myggor. väntar på att tiden ska gå, pappa kommer snart.är sjukt sugen på frukt och att sola , men så fort jag kommer komma ut så kommer jag dö . jag får väl försöka.


bilder









urch fy blä

Myggor in my ass , säger jag bara . sår över hela benen ju , grr...

5 km baby!

sandra har riktigt jävla grym kondition , men min är nog inte den bästa om man jämnför med hennes haha :D Vi kom runt spåret iallafall, efter många astmaanfall & några '' jag kommer dö..''. Haha nejdå, så illa var det inte :D efter det åkte vi hem till henne, och ni vet sånna där fartgupp? hon gasade allt vad hon hade över dom, och om jag skrattade. haha så våran humor. vi fixade våran ben & jerrys tavla också, lägger ut bilder på det sen , min usb har damp så måste låna mammas telefon.


kväll

 Hej , och hejdå. ska springa med sandra nu .

trött

Behöver sova, och duscha. Jag skulle åkt med Sandra till stan men hon sov eller nått. Får väl göra det gamla vanliga , sola. Måste påminna mig själv att smölja in mig bara.

Eller dricka kaffe... (?)

Det suger

Tiffany skulle till kårevallen,kårsta, (jag vet , av alla ställen ) & ville att jag skulle följa med idag, träffa några som var där . Min mamma ville inte eftersom vi var på middag, och jag va satans nära på att övertala henne, men men . Ville träffa henne , har inte träffat henne på typ 3 månader, + att jag åker till skåne snart, hon åker till sportscamp imorgon och sen till spanien i 2 veckor!
 
Tiffhunney min älskade vän


I <3

Ska åka & grilla hos min morbror nu , OCH äta jordgubbar...
Bloggar mer ikväll.


 


Erica Stålemark

Min fina vän, jag saknar sönder mig efter dig.


 

header (N)

Äh det här med header & design går bara utför. puss

Morgon & PAPPA!!!!

Vaknade av att pappa ringde för en cirka halv timme sen, och sa att han stod utanför min dörr. Wooow ,happyface. Han berättade inte så mycket ,antar att han har haft det bra i thailand, + att han har skaffat en ring där det står ett datum sen Su forever , hans nya tjej i think. Han var mest uppe i at ge mig min födelsedags present eftersom jag fyllde år när han var borta, men han hade tappat bort den haha. Jaja, jag kan iallafall inte somna om , så jag fortsätter väl lite med design och header, vad sägs om det sötnosar.. ? =)

Första

Orkar inte fixa mer med headern idag, märker inte ens vad jag själv gör,måste bara sovasovasova. Fixar & bloggar mer imorgon.


RSS 2.0